LähiTapiola haluaa olla enemmän kuin perinteinen vakuutusyhtiö

Asiakkaidensa omistama LähiTapiola on yksi Suomen suurimmista vakuutusalan toimijoista. Yritys tarjoaa muun muassa kattavia vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palveluita.

LähiTapiola haluaa nyt uudistua perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi, jolta asiakkaat voivat saada ennakoivaa ja kokonaisvaltaista apua terveys-, turvallisuus- tai talousasioissa.

First Goal on jo pitkään toiminut LähiTapiolan yhteistyökumppanina useissa erilaisissa projekteissa.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Osaavaa apua asiakaspalveluratkaisun kilpailutukseen

Yhteistyö alkoi 5 vuotta sitten, kun LähiTapiolalle tuli ajankohtaiseksi uudistaa asiakaspalveluratkaisujaan. Yrityksen käyttämä puhelinjärjestelmä haluttiin kilpailuttaa, ja tähän tarvittiin ulkopuolista asiantuntijaa. First Goal valittiin vastaamaan kilpailutusprojektin hankejohdosta ja projektipäällikkyydestä.

“Kyse oli valtavasta hankkeesta, sillä järjestelmällä on tässä yhtiöryhmässä yli 4000 käyttäjää ja puhelinjärjestelmään kytkeytyy nykypäivänä niin paljon kaikenlaista muuta, kuten sähköistä ajanvarausta ja vaikka mitä. Se, että tämä pystyttiin hoitamaan niinkin tiukassa aikataulussa koko tämän kokoiseen ryhmään on hieno esimerkki siitä osaamisesta, mitä First Goalilla on”, LähiTapiolan infrapalveluiden johtaja Sami Holopainen kertoo.

“Kilpailutuksen Lopputuloksena päädyttiin vaihtamaan niin järjestelmän toimittaja kuin teknologiakin. Kilpailutuksen avulla saavutettiin teknologisesti meille paljon järkevämpi ratkaisu.”

Jo vuosien hedelmällinen yhteistyö

Onnistunut projekti on vuosien varrella poikinut monia muita yhteistyöhankkeita. LähiTapiola on muun muassa hoitanut paljon erilaisia kilpailutuksia First Goalin avulla.

“Kommunikaatioratkaisujen lisäksi olemme kilpailuttaneet heidän avullaan esimerkiksi työasemamme, tulostusratkaisumme ja erilaisia tarvikkeita.” Sami Holopainen listaa.

Kilpailutusten ohella yhteistyöhön on kuulunut myös paljon muuta asiantuntija-apua.

“Olemme hankkineet First Goalilta osaamista myös jatkuvan palvelun kehittämiseen, kuten asiantuntijatukea, palvelun seurantaa ja toimittajahallintaan liittyen”, Holopainen sanoo.

Itseohjautuvaa asiantuntijapalvelua

Erilaisilla yhteistyöhankkeilla on tavoiteltu muun muassa kustannussäästöjä, joustoa ja tehokkaampaa toimittajahallintaa. First Goalin asiantuntijat ovat olleet suuressa roolissa projekteille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa.

“Emme olisi pystyneet saavuttamaan näitä tavoitteita pelkästään omalla porukallamme. Vastuualueemme ovat niin suuria, etteivät omat kätemme riitä”, Holopainen kuvailee.

“Yhteistyö First Goalin kanssa on ollut äärimmäisen ammattimaista, asiantuntevaa ja hyvin itseohjautuvaa. Se on meille hyvin tärkeää, koska se vapauttaa meidät keskittymään omaan työhömme.”

First Goalin asiantuntijat saavat paljon kiitosta myös laaja-alaisesta osaamisestaan ja tarjoamastaan monipuolisesta avusta.

“Se on kokonaisvaltaista asioiden hoitamista. He pystyvät tekemään asioita A:n ja Ö:n väliltä omatoimisesti. Palvelu on myös hyvin joustavaa, ja päivästä ja kellonajasta riippumatta saamme aina apua. Meidän näkökulmastamme saamme äärimmäisen hyvää vastinetta rahallemme.”, Sami Holopainen kertoo.