Yhteistyökumppaniksi?

Etsikö osaavaa yhteistyökumppania asiakaspalvelun kehitysprojektiisi?

First Goal on puolueeton digitaalisen ja monikanavaisen asiakaspalvelun kehittämisen asiantuntijatalo. Puolueettomuutemme asettaa haasteita kumppanuuksien solmimiseen, sillä emme halua sitoa käsiämme tiettyyn teknologiaan tai toimijaan. Mutta kumppanoituminen projektikohtaisesti yhteisen asiakkaamme tavoitteiden saavuttamiseksi sopii meille vallan mainiosti. Ja kun yhteistyö toimii ja asiakkaat tykkäävät, niin teemme kanssasi jatkuvaa tiivistä yhteistyötä, kunhan et vaadi meiltä muita tahoja poissulkevia kumppanuussopimuksia.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostaako sinua yhteistyökumppanuus kanssamme?

Oletko esimerkiksi CRM-, Customer Engagement-, Contact Center- tai Service Desk -ratkaisujen toimittaja, jolta puuttuu asiakaspalvelun liiketoimintaosaamista? Tai ehkä olet palvelumuotoilua tarjoava yritys ja etsit kokenutta ja osaavaa kumppania asiakkaasi käyttöönottoprojektiin jalkauttamaan palvelumuotoillut asiakaspolut, toimintamallit ja prosessit?
 
Olemme kiinnostuneita solmimaan yhteistyökumppanuuksia, joilla tuodaan laajempi palvelutarjonta yhteistyössä markkinoille.  

Soita tai lähetä sähköposti Artolle tai Mikalle tai lähetä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä.

Arto Koponen Partner

Asiakaspalveluarkkitehti

+358 40 546 6678
arto.koponen@firstgoal.fi