Meille töihin

Haluatko mukaan tekemään ensimmäistä maalia?

Yritysten liiketoiminta ja sen myötä myös asiakaspalvelu digitalisoituu nyt voimakkaasti ja liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa. Jos sinulla on kokemusta asiakaskokemuksen ja/tai asiakaspalvelun kehittämisestä tai olet palvelumuotoilun ammattilainen ja osaat johtaa kehitysprojekteja, niin ota meihin yhteyttä. Kartoitetaan nopeasti, miten yhteinen pelimme voisi sujua.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

  • First Goal tarjoaa sinulle huikean oppimis- ja kehittymispaikan, jossa pääset johtamaan erilaisia asiakaspalvelun kehitysprojekteja nykytilakartoituksista ja järjestelmäselvityksistä kilpailutushankkeisiin ja käyttöönottoprojekteihin.
  • Puolueettomana digitaalisen asiakaspalvelun asiantuntijana et ole sidottu yhteen asiakaspalveluteknologiaan, vaan kartoitat ja suosittelet asiakkaallemme juuri hänen toimintaympäristöönsä parhaiten soveltuvat ratkaisut ja opit samalla itsekin uutta koko ajan​.
  • Teet kehitysprojekteja suoraan asiakkaillemme ja asiakas on ”pomosi” – firman ”sisäistä byrokratiaa” ei ole.
  • Asiakasprojekteissa näet työsi tulokset nopeasti ja saat jatkuvasti palautetta, mitä asiakkaat tykkäävät työstäsi.
  • Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen edellyttäen, että työsi tulokset vastaavat asiakkaidemme odotuksiin.
  • Työkaverisi ovat asiakaspalvelun sekä asiakkuuden- ja asianhallinnan huippuammattilaisia, mutta samalla myös rehellisiä, rentoja ja auttamishaluisia kavereita.
Firstgoal - Meille töihin

Innostuitko?   
Ota yhteyttä Artoon tai Mikaan, niin kartoitetaan nopeasti, miten yhteinen pelimme voisi sujua.​​ Soita tai lähetä sähköposti Artolle tai Mikalle tai jätä yhteystietosi verkkosivujemme yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä.

Arto Koponen Partner

Asiakaspalveluarkkitehti

+358 40 546 6678
arto.koponen@firstgoal.fi