mistä apua kehitysprojektiin First Goal

Mistä apua kehitysprojektiin? 5 tapaa millä First Goal auttaa ratkaisemaan niin pienet kuin suuremmatkin haasteet

Asiakaspalveluliiketoiminnan kehitysprojektit voivat ajautua umpisolmuun, ja silloin herää kysymys: Mistä apua kehitysprojektiin? First Goal on asiantunteva ja teknologiariippumaton kumppani, joka auttaa sinua ratkaisemaan haasteet yhdessä – asiakaslähtöisesti ja konkreettisilla ratkaisuilla. Mutta älä usko vain meitä! Tässä artikkelissa pääset tutustumaan millaista suoraa palautetta olemme asiakkailtamme saaneet.

Asiakaspalautteet ja konkreettiset tulokset – Miksi First Goal on luottokumppani asiakaspalvelun kehitysprojekteissa

First Goal on tunnettu selkeästä projektinhallinnasta ja asiantuntevasta lähestymistavasta. Yksi asiakkaistamme kuvaa yhteistyötämme näin:

“Erittäin selkeää projektijohtamista. Hyvä näkemys löytää oikeat tahot tekemään oikeaa työtä.”

Toinen asiakas lisää:

First Goalin asiantuntijapalvelusta on ollut merkittävä lisäarvo niille hankkeillemme, joihin olemme palvelua tilanneet. First Goal on saanut selkeitä tuloksia aikaiseksi asiakaspalvelun kehittämiseen liittyvissä hankkeissamme.”

Tästä artikkelista saat osakuvan siitä, millaista apua First Goal tarjoaa ja mitä osallistava kehittäminen tarkoittaa. Lisää aiheesta löydät artikkeleistamme ja alla oleva kuva havainnollistaa lähestymistämme kokonaisvaltaisemmin. Tämä artikkeli perustuu Arto Koposen haastatteluun, jonka voit katsoa kokonaisuudessaan AspaPodista.

Mitä on osallistava kehitysmalli First Goal

1. Hankalat haasteet ja yksinkertaiset ratkaisut 

Arto Koponen, toinen First Goalin omistajista, tiivistää asian näin:

“Me olemme asiakkaamme luottopakki, joka varmistaa, että projektit etenevät sujuvasti ja tavoitteet saavutetaan.”

Arton kokemukset osoittavat, että proaktiivisuus ja yksinkertaiset ratkaisut voivat tehokkaasti ratkaista haastavatkin ongelmat ja lisätä liikevaihtoa.

“Olin tyytyväinen, että he muistuttivat minua asiasta, mitä en itse olisi välttämättä muistanut,” Arto kertoo, viitaten tapaukseen, jossa pieni nuohousfirma piti asiakkaansa, eli Arton, tyytyväisenä yksinkertaisen tekstiviestin avulla.

Tämä esimerkki kuvastaa myös First Goalin lähestymistapaa: Emme keskity monimutkaisuuteen, vaan yksinkertaisiin ja konkreettisiin ratkaisuihin, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.

“Usein yksinkertaiset, pienemmät askeleet voivat auttaa kehittämään asiakaskokemusta tehokkaasti,” Arto sanoo.

2. Kehitysprojekti oikeaan suuntaan  – mistä apua?

Usein kehitysprojektit kärsivät monimutkaisuudesta tai epäselvyydestä. First Goalin asiantuntijat ymmärtävät, että näiden ongelmien ratkaiseminen vaatii projektin pilkkomista hallittaviin osiin ja proaktiivista otetta.

“Ehdotukseni ovat sopivan kokoisia,” Arto korostaa.

Tämä tarkoittaa, että firstgoalilaiset esittävät selkeitä ja ymmärrettäviä ratkaisuja, jotka asiakas voi helposti omaksua ja toteuttaa. Näin varmistamme, että projektit etenevät sujuvasti ja asiakkaan tavoitteet saavutetaan.

Arton vinkki: Palastele ja kokeile rohkeasti

Arton tärkeä vinkki on pilkkoa suuret kokonaisuudet pienemmiksi, hallittaviksi osiksi. Tämä lähestymistapa auttaa välttämään monimutkaisuutta ja varmistaa, että projektit etenevät sujuvasti.

“Usein yksinkertaiset, pienemmät askeleet voivat auttaa kehittämään asiakaskokemusta tehokkaasti,” Arto huomauttaa.

Hän myös rohkaisee kokeilemaan rohkeasti uusia ratkaisuja ja oppimaan matkan varrella.

“Kokeile rohkeasti uusia ratkaisuja ja opi matkan varrella, toimiiko suunniteltu tapa asiakkaille,” Arto sanoo.

Jos mietit, mistä apua kehitysprojekteihin, First Goal tarjoamme konkreettisia ratkaisuja.

3. Teknologian ja liiketoiminnan yhteensovittaminen 

Teknologiaratkaisujen ja liiketoimintaprosessien yhdistäminen on kriittinen tekijä kehitysprojektien onnistumisessa. First Goal toimii siltana teknologiatoimittajien ja asiakkaiden liiketoiminnan välillä, varmistaen, että teknologiset ratkaisut tukevat aidosti yrityksen prosesseja. Varmistamme, että kaikki ehdotuksemme ovat ymmärrettäviä ja soveltuvat asiakkaan toimintaympäristöön. Rohkaisemme asiakkaita ajattelemaan uusia mahdollisuuksia, mutta aina asiantuntevasti ja heidän tarpeensa huomioiden.

Eräs asiakkaamme tiivisti asian näin:

Asiantuntijuus, palvelualttius ja ratkaisukyky ovat täysi kymppi. Asiantuntijoiden kanssa on mukava tehdä yhteistyötä ja osaavat hyvin teknisetkin ratkaisut kertoa kansantajuisesti ja esittää selkeinä kuvina.”

Arton vinkki: Osallista alusta asti


Toinen tärkeä vinkki, jonka Arto jakaa, on osallistaa sekä työntekijät että asiakkaat koko kehitysprojektin ajan.

“Osallistaminen on äärimmäisen tärkeää. Kun otamme työntekijät mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja koko toteutusmatkan ajan, onnistumisen mahdollisuus on huomattavasti suurempi,” Arto painottaa.

4. Konkreettisia tuloksia – kädet savessa 

First Goal ei ole pelkkä ideamoottori – olemme mukana toteuttamassa suunnitelmia alusta loppuun yhdessä asiakkaan kanssa. Tämä konkreettinen ote varmistaa, että asiakkaat saavat todellisia tuloksia projekteistaan. Arto on saanut usein palautetta siitä, että asiakkaat kokevat projektien alkavan edetä heti, kun First Goal tulee mukaan.

“Asiakkaalle tulee fiilis, että hei, nyt nää palaset alkavat loksahdella paikalleen, ja me oikeasti nähdään, että kehitysprojekti lähti etenemään,” Arto kertoo.

Tämä palaute kuvastaa sitoutumistamme varmistaa, että projektit etenevät tehokkaasti.

Olemme kädet savessa koko prosessin ajan, mikä varmistaa, että suunnitelmista tulee todellisuutta,” Arto lisää.

Tämä lähestymistapa heijastuu suoraan asiakkaiden menestykseen ja tyytyväisyyteen.

5. First Goalin yhteistyöperiaatteet 

First Goalin asiantuntijat noudattavat ohjenuoria, jotka tukevat jokaisen asiakasprojektin onnistumista. Nämä ohjenuorat eivät ole vain sisäisiä sääntöjä, vaan arvoja, joita elämme ja hengitämme jokaisessa asiakasprojektissa. “Olen asiakkaan luottopakki” kuvastaa sitoutumistamme asiakkaidemme menestykseen – olemme aina heidän tukenaan ja varmistamme, että jokainen projekti etenee heidän tavoitteidensa mukaisesti.

Nämä ohjenuorat varmistavat, että yhteistyö First Goalin kanssa on sujuvaa, asiakaslähtöistä ja tuloksellista.

Suoraa palautetta asiakkailtamme yhteistyöstä

Asiakkaat ovat usein maininneet palautteissaan, kuinka paljon he arvostavat First Goalin yhteistyöperiaatteita.

Yksi asiakas totesi:

Asiantuntevaa porukkaa, joihin voi luottaa. Hommat ovat hoituneet hyvin, ja yhteistyö sujunut ongelmitta.”

Toinen asiakas korostaa:

“Laadukasta osaavaa työtä. Joustavat ratkaisulähtöiset toimintatavat.”

Neljäs nostaa esiin:

“Työskentely heidän kanssaan on äärimmäisen mukavaa, rentoa ja huumoria höysteenä.”

Viides tiivistää kokemuksensa näihin lauseisiin:

“Asiantuntemus on todella korkealuokkaista kaikkien First Goalin kavereiden kanssa, joiden kanssa olen ilokseni saanut työskennellä. Kaiken lisäksi ovat kaikki aivan mahtavia tyyppejä!”

Oletko miettinyt, mistä apua kehitysprojektiin?

Älä jää yksin haasteiden kanssa. First Goal on täällä auttamassa sinua löytämään ratkaisut ja viemään projektisi onnistuneesti maaliin.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja aloitetaan keskustelu siitä, miten voimme auttaa sinua menestymään. Kartoituskeskustelut ovat aina maksuttomia ja lupaamme että et jää niistäkään tyhjin käsin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lataa myös kehittäjän opas ja tee itsearvio testi asiakaspalvelusi nykytilasta.

Lisää Arton mietteitä voit lukea täältä.

First Goal Oy Arto Koponen