Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

AI Business Day Helsingin Messukeskuksessa

13.12.2023

590€

AI Business Day 2023 -tapahtuma on kiehtova tutkimusmatka, jonka aikana kuulet esimerkkejä siitä, miten eri yritykset ovat ottaneet tekoälyn osaksi arkeaan jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Tapahtumassa näet eri yritysten käyttöönottamia tekoälysovelluksia ja kuulet, kuinka niitä sovelletaan käytännön tilanteissa. Puheenvuorojen jälkeiset pöytäryhmäkeskustelut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden keskustella aiheesta muiden osallistujien kanssa.

AI Business Day tarjoaa osallistujille uusia näkemyksiä ajankohtaiseen aiheeseen, työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen organisaatiossa, pääsyn vuorovaikutteisiin keskusteluihin sekä ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua.

Päivän kohokohdat:

– Keynote-puhuja – Antti Merilehto: Lisää tehoja liiketoimintaan tekoälyn avulla

Inspiroivan keynote-puheenvuoron tulee pitämään Suomen tunnetuin tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto. Antti on ollut näköalapaikalla katsomassa ja kouluttamassa yrityksiä tekoälyn käyttöönotossa. Puheenvuorossaan hän jakaa ainutlaatuisia oivalluksia ja parhaita käytäntöjä siitä, miten tekoälyä kannattaa hyödyntää liiketoiminnassa. Antin syvällinen tietämys tekoälystä ja sen soveltamisesta käytännön tilanteissa tarjoaa osallistujille ainutlaatuista tietoa ja paljon uusia näkökulmia.

– Copilot, ChatGPT ja generatiivinen tekoäly liiketoiminnassa

Microsoftin Copilot, ChatGPT ja generatiivinen tekoäly tulevat vaikuttamaan kaikkiin asiantuntijatöihin. AI Business Day 2023 -tapahtumassa kuulet arjen esimerkkejä generatiiviseen tekoälyn arjen sovelluksista eri liiketoiminta-aloilla, tiedonhausta sisällöntuotantoon ja aina myynnin sovelluksiin saakka.

– Vuorovaikutteiset osiot
Osallistu mielenkiintoisiin keskusteluihin muiden osallistujien kanssa. Tutustut tekoälyn vaikutuksiin eri aloilla, tutkit eettisiä näkökohtia ja löydät strategioita saumattomaan tekoälyteknologioiden soveltamiseen liiketoimintaprosesseissa. Nämä vuorovaikutteiset sessiot tarjoavat tapahtuman osallistujille mahdollisuuden jakaa kokemuksia, pohdintoja ja innovatiivisia ideoita.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.12.2023. Päivän ohjelmaa kuljetetaan asiantuntijapuheenvuorojen kautta, mutta myös yhdessä osallistujien kanssa. Jokaisen puheenvuoron yhteyteen olemme varanneet aikaa myös keskustelulle. Varmistaaksemme keskustelujen sujuvuuden, tapahtumaan on saatavilla rajoitettu määrä lippuja. Toimi siis pian ja varaa paikkasi! Ohjelma täydentyy syksyä kohden, tapahtumasivulta näet aina viimeisimmät puhujakiinnitykset.

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2023
Hinta:
590€
Kotisivu:
https://oppia.fi/tapahtumat/372/ai-businessday

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntösi oheisella lomakkeella tai etsi asiantuntijoidemme yhteystiedot asiantuntijat-sivulta.

Asiakkaan tilanne- ja tarvekeskustelut ovat aina maksuttomia, ja olemme varmoja, että saat meiltä ideoita asiakaspalvelunne kehittämiseen, vaikkei yhteistyö kanssamme jatkuisikaan kartoituskeskusteluita pidemmälle.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö