Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

Keskusteleva tekoäly käyttöön kahdessa viikossa – Case: Moi Mobiili

20.3.2024 klo 15:00 - 16:00

Vapaa pääsy

Keskusteleva tekoäly käyttöön kahdessa viikossa

Case: Moi Mobiili

 
Webinaari järjestetään 20.3.2024 klo: 15:00 alkaen.
Tervetuloa keskiviikkona 20.3.2024 klo 15.00-15:40 kuulemaan, miten teleoperaattori Moi Mobiili otti keskustelevan tekoälyn käyttöönsä asiakaspalvelunsa tueksi, ja millaisia hyötyjä palvelun käytöstä on havaittu ensimmäisten kuukausien aikana.

Webinaarissa Moi Mobiilin toimitusjohtaja Petri Lahtinen avaa syitä keskustelevan tekoälyn käyttöönoton taustalla ja kertoo, millaisia tavoitteita sille asetettiin. Webinaarin aikana pääset kuulemaan tuoreita kokemuksia palvelun käyttöönotosta, miten keskusteleva tekoäly on tukenut asiakaspalvelua sekä miten integraatio pilvipohjaiseen Genesys Cloud Contact Centeriin sujui.

Keskustelua johtaa Tietoevry Createn tekoälykouluttaja ja toteutusprojektin projektipäällikkö Siiri Markkanen vierainaan Moi Mobiilin toimitusjohtaja Petri Lahtinen sekä asiakaspalvelun tukitoiminteista vastaava Heini MuikkulaRainmaker Groupista. Tule mukaan kuulemaan, miten keskusteleva tekoäly vietiin tuotantoon ennätysajassa ja kuinka se tänä päivänä toimii asiakaspalvelun päivittäisenä tukena!

Webinaarissa kuulet lisäksi kokemuksia generatiivisen tekoälyn, tarkemmin suurten kielimallien (LLM) toiminnoista ja niiden tuomista hyödyistä osana keskustelevan tekoälyn ratkaisua.

>>> Ilmoittaudu mukaan!

 

Tapahtumapaikka

webinaari

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntösi oheisella lomakkeella tai etsi asiantuntijoidemme yhteystiedot asiantuntijat-sivulta.

Asiakkaan tilanne- ja tarvekeskustelut ovat aina maksuttomia, ja olemme varmoja, että saat meiltä ideoita asiakaspalvelunne kehittämiseen, vaikkei yhteistyö kanssamme jatkuisikaan kartoituskeskusteluita pidemmälle.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö