Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tekoälyllä kilpailuetua kiertue – Wakaru & 4.aalto

01.10.2024 klo 09:00 - 13:00

490€

Kiertueen tapahtumapaikat:

Ti 1.10.2024 klo 9-13, Radisson Blu Hotel, Oulu

Ti 8.10.2024 klo 9-13, Scandic Tampere City

Ti 22.10.2024 klo 9-13, Radisson Blu Marina Palace, Turku

To 28.11.2024 klo 9-16.15, Surf House Helsinki

Tekoälyllä kilpailuetua

Kun teknologia kehittyy kiihtyvällä vauhdilla, jokaisen organisaation, yrityksen sekä yksilön on pysyttävä ajan tasalla ja sopeuduttava yhä nopeammin. Haluatko ottaa haasteen vastaan ja johtaa kilpailua tässä nopeasti muuttuvassa tekoäly-ympäristössä?

Tekoälyllä kilpailuetua -tapahtumakiertue on suunniteltu erityisesti niille ihmisille, yrityksille ja organisaatiolle, jotka haluavat ymmärtää sekä hyödyntää tekoälyä strategisena työkaluna liiketoiminnan kehittämisessä. Olit sitten asiantuntija, liiketoimintajohtaja tai hallituksen jäsen – liity edelläkävijöiden joukkoon ja tee vuoden strategisin päätös tekoälyn hyödyntämiseksi!

Vuosi 2024 on vedenjakaja – aika ennen ja jälkeen tekoälyn. Tekoälyn integrointi liiketoiminnan eri osa-alueille ei ole enää vain vaihtoehto, vaan välttämättömyys. Varmista, että tekoäly tukee yrityksesi liiketoimintastrategiaa ja määritä miten tekoäly konkreettisesti integroidaan yrityksen toimintoihin, prosesseihin, tuotteisiin ja palveluihin!

Syväsukellus AI:n strategiseen johtamiseen

Haluatko mukaan tapahtumaan, jossa tekoäly ei ole vain mukava keskustelun aihe, vaan konkreettinen keino rakentaa liiketoiminnan kilpailuetua? Tämä päivä ei sisällä perinteistä tekoälyohjelmien promptaus-koulutusta tai kivoja kissavideoita. Sen sijaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden kuulla, mitä menestyneet yritykset, kuten KONE, OP, Vaisala, Accountor ja Silo AI ovat jo saavuttaneet tekoälyn avulla ja miten voit hyödyntää näitä oivalluksia omassa liiketoiminnassasi.

Tekoälyn integrointi liiketoimintaan 

Tapahtuman aikana saat ensikäden tietoa siitä, miten tekoälytransformaatioita johdetaan ja miten tekoälyä voidaan käyttää rakentamaan kestävää kilpailuetua. Saat konkreettisia työkaluja, kuten tekoälykypsyysmallin, tekoälykompassin 360’ ja opastusta oman tekoälystrategian luomiseen.

Päivän jälkeen osaat tunnistaa ja priorisoida oman vastuualueesi AI-käyttötapaukset sekä käynnistää tekoälykokeilut. Lisäksi osaat johtaa tekoälyn hyödyntämistä yrityksessäsi ja kokonaisvaltaista integrointia liiketoimintaan.

Rakenna huomisen kilpailuetu jo tänään

Ymmärrys tekoälyn strategisista mahdollisuuksista ja rajoitteista on ratkaisevaa. Tiedätkö miten tekoäly vaikuttaa sinun toimialasi kilpailutilanteeseen ja miten tekoälyä tulee hyödyntää kestävästi ja eettisesti?

Tilaisuuden jälkeen näet uusia tapoja kasvattaa yrityksen tehokkuutta ja osaat hyödyntää AI:n mahdollisuudet omassa organisaatiossasi täysimääräisesti. Lisäksi jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat keskeisiä tekijöitä menestyksen ylläpitämisessä. Tämä tapahtuma ja osaamisen kehittäminen ovat investointeja, jotka maksavat itsensä varmasti takaisin.

 

Varmista paikkasi heti, sillä kuhunkin tilaisuuteen on rajoitetusti paikkoja. Älä jää paitsi tilaisuudesta varmistaa, että olet kilpailijoitasi askeleen edellä!

Tiedot

Päivämäärä:
01.10.2024
Aika:
09:00 - 13:00
Hinta:
490€
Kotisivu:
https://oppia.fi/tapahtumat/390/tekoalylla-kilpailuetua

Tapahtumapaikka

useita paikkakuntia

Järjestäjät

Wakaru
4.aalto

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntösi oheisella lomakkeella tai etsi asiantuntijoidemme yhteystiedot asiantuntijat-sivulta.

Asiakkaan tilanne- ja tarvekeskustelut ovat aina maksuttomia, ja olemme varmoja, että saat meiltä ideoita asiakaspalvelunne kehittämiseen, vaikkei yhteistyö kanssamme jatkuisikaan kartoituskeskusteluita pidemmälle.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö