Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: ChatGPT:n perusteet ja tulevaisuuden suuntaviivat

14.3.2024 klo 13:00 - 14:00

Vapaa pääsy

Oletko jo kuullut ChatGPT:stä ja miettinyt, mistä siinä on kyse? Ja varsinkin miten voisit sitä hyödyntää ammatillisesti? Entä mihin sitä ei ole suositeltavaa käyttää? Mietityttääkö sinua kenties ChatGPT:n tulevaisuus organisaatioissa?

Jos vastasit kyllä edellisen kappaleen kysymyksiin, on tämä webinaari suunnattu juuri sinulle. Webinaarissa käymme läpi ChatGPT:n perusteet, sen keskeisimmät hyödyntämiskohteet sekä mahdollisia tulevaisuuden kehityspolkuja organisaatioiden näkökulmasta.

Tervetuloa sukeltamaan ChatGPT:n maailmaan ja kuulemaan sen mahdollisista tulevaisuuden kehityspoluista!

Hyödyt osallistujille
– Opit mihin ChatGPT taipuu ja mihin sitä ei kannata käyttää
– Saat käytännön vinkkejä arkesi helpottamiseksi.
– Opit, miten ChatGPT:n lähitulevaisuudesta ajatellaan nykyään

Kenelle
Webinaari on tarkoitettu kaikille ChatGPT:stä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat oppia sen perusteet ja miten siitä ajatellaan tulevaisuuden näkökulmasta

Ohjelma
13.00 Tilaisuuden avaus, lyhyt esittäytyminen
13.05 ChatGPT:n perusteet
– Mikä on ChatGPT?
– Mihin sitä voi käyttää?
– Mihin se ei sovellu?
13.25 ChatGPT lähitulevaisuudessa
– ChatGPT:n alati muuttuva rooli organisaatioissa
– ChatGPT:n lähitulevaisuuden kysymysmerkit
13.45 Tilaisuus päättyy

Webinaariasiantuntija
Tommi Lindholm
Tommi on vastannut jo 13 vuoden ajan kouluttajan ja tutkijan roolissa koulutusten kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta Brikin asiakkaille. Lisäksi Tommi toteuttaa ja kehittää asiakkaille erilaisia selvityksiä ja osallistuu kirjojen kirjoittamiseen. Tommi on myös sertifioitu Workplace Big Five -persoonallisuusprofiilin käytössä.

Erityisosaamisalueet
– Tekoälysovellutukset johtamisen kehittämisessä
– Johto­ryh­mä­työs­kentely
– Asian­tun­ti­joiden johta­minen

BRIK on vuonna 2003 toimintansa aloittanut valmennustalo, joka ei usko sanahelinään ja yhden muotin trendiratkaisuihin. Sen sijaan ajattelemme, että tuloksen muodostumiseen voidaan vaikuttaa eniten lähijohtamisen kulmakiviä johdonmukaisesti parantamalla. Lähijohtamisen kehittämisellä haluamme rakentaa tulevaisuuden työelämää, joka on yhtä aikaa tuloksellista ja inhimillistä.

Tarjoamme vaikuttavia johtajuusvalmennuksia, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan konkreettisia, mitattavia tuloksia ja olemaan edelläkävijöitä omilla toimialoillaan. Teemme avoimia ja räätälöityjä valmennuksia erilaisista lähijohtamisen teemoista monille eri toimialoille. Voit tutustua tarkemmin tarjolla oleviin koulutusteemoihin verkkosivuillamme.

Webinaarin järjestäjä
Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Tiedot

Päivämäärä:
14.3.2024
Aika:
13:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://oppia.fi/webinaarit/1376/wakaru/chatgptn-perusteet-ja-tulevaisuuden-suuntaviivat

Järjestäjä

Wakaru

Tapahtumapaikka

webinaari

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntösi oheisella lomakkeella tai etsi asiantuntijoidemme yhteystiedot asiantuntijat-sivulta.

Asiakkaan tilanne- ja tarvekeskustelut ovat aina maksuttomia, ja olemme varmoja, että saat meiltä ideoita asiakaspalvelunne kehittämiseen, vaikkei yhteistyö kanssamme jatkuisikaan kartoituskeskusteluita pidemmälle.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö